Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Fethiyespor, devre arası kamp çalışmalarına Antalyada devam edecek


MUĞLA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, devre arası kamp çalışmalarına Antalyada devam edecek.
     Sezonun 27 Ocakta başlayacak ikinci yarısı öncesinde Fethiyedeki çalışmalarını tamamlayan Fethiyespor, Antalyaya gitti. 20 Ocaka kadar sürecek Antalya kampında Fethiyesporun 5 hazırlık maçı yapması planlanıyor.
     Bugün başlayacak ve 12 gün sürecek kamp boyunca çalışmalarını Kemerde sürdürecek olan Fethiyespor, 10 Ocak Perşembe günü Çamlıdere Şekerspor, 16 Ocakta Eyüpspor, 19 Ocakta da Denizli Belediyespor ile hazırlık maçları yapacak. Fethiyespor, ayrıca tarihi daha sonra belli olacak 2 hazırlık maçı da oynayacak.
     Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın devre arası kamp çalışmalarına Antalyada devam edeceğini söyledi.
     Ligin ilk yarısında kendine güvenen, iyi mücadele eden bir takım ortaya koyduklarını belirten Öztürk, İkinci yarı öncesinde kadroyu bozmamak çok önemli. Futbolcularımız ilk yarının son haftalarında birbirleriyle uyumlu, şehrin dinamikleriyle denk, mücadeleci bir oyun anlayışı ortaya koydu. Teknik kadromuza da oyunculara ortaya koydukları yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Takıma yeni transferler yapıldığını hatırlatan Öztürk, Yaptığımız ve yapacağımız transferlerde yeni arkadaşların takıma çabuk uyum sağlamasına dikkat ediyoruz. Genç ve dinamik arkadaşları kadroya dahil ediyoruz. 1-2 nokta transferle takımımızı hazır hale getireceğiz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER