Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Fethiyespor Antalya kampındaki hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı


MUĞLA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Antalya kampındaki hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı.
     Devre arası hazırlıklarını Antalya Kemerde sürdüren Fethiyespor, üçüncü hazırlık maçını yaptı. Yeni transfer edilen oyuncuların da yer aldığı maçta Fethiyespor, her iki yarıda da farklı 11 ile sahada yer aldı.
     Eyüpsporun gollerini 17. dakikada Savaş Esen ve 74. dakikada Eser Yayla, Fethiyesporun gollerini ise 56. dakikada Enver Bayezit ve 75. dakikada Onur Okan attı. Eyüpspor maçında attığı gol ile Onur Okan, oynadığı 3 hazırlık maçında da gol atma başarısı göstermiş oldu.
     Denizli Belediyespor ile 19 Ocak Cumartesi günü kamptaki son hazırlık maçını yapacak olan Fethiyesporun Antalya kampı 20 Ocak Pazar günü yapılacak antrenmanın ardından sona erecek. Takım, 27 Ocakta Bandırmaspor ile oynanacağı ikinci yarının ilk maçının hazırlıklarına daha sonra Fethiyede devam edecek.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER