Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Sportif Direktörü Özlem: -İkinci yarıda kendi evimizdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz


BALIKESİR (A.A) - Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun Sportif Direktörü Yılmaz Özlem, ikinci yarıda kendi sahalarındaki tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.
     Özlem, yaptığı açıklamada, Antalyada çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, ikinci yarıya hazır olduklarını belirtti.
     Kadrolarına kattıkları Erhan ve Davut ile Manisaspordan kiraladıkları Tuncayın takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Özlem, pazar günü Fethiyespor ile deplasmanda oynayacakları maçtan puan veya puanlarla dönerek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini bildirdi.
     Takıma her an yeni oyuncuların da alınabileceğine dikkati çeken Özlem, İkinci yarıda kendi evimizdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz dedi
     Özlem, sağ ön yan bağlarında yırtık bulunan genç futbolcu İbrahimin, önümüzdeki hafta içinde İstanbuldaki özel bir hastanede ameliyat olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Ameliyatın ardından bu kardeşimizin çok iyi bir fizik tedavi süreci geçirmesi gerekiyor. Bu tedavinin ardından, yeniden kadromuza katılarak, bize güç verecektir. Futbolcumuzun gençliği, en büyük avantajıdır. İbrahimin genç oluşu, kendisini çabuk toparlayarak, aramıza katılmasına olanak sağlayacaktır. Bu yetenekli kardeşimizin, uzun yıllar Bandırmaspora hizmet vereceğini düşünüyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER