Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Kulübü Başkanı Yılar: 5 Şubata kadar yaklaşık 98 bin liranın federasyona ödenmesi halinde transfer yasağı kalkacak. Yönetim olarak bu işi de halledeceğiz


TOKAT (A.A) - Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, 5 Şubata kadar yaklaşık 98 bin liranın federasyona ödenmesi halinde transfer yasağı kalkacak. Yönetim olarak bu işi de halledeceğiz dedi.
     Yılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski başkanlardan Sami Ülkü döneminde bir futbolcuya ödenmeyen bir borçtan dolayı transfer yasağına düştüklerini belirterek, Bu yasak bizim önümüzü kesti. Bunu aşma noktasında mücadelemiz var diye konuştu.
     Yaklaşık 98 bin liranın 5 Şubata kadar federasyona ödenmesi halinde transfer yasağının kalkacağını bildiren Yılar, Yönetim olarak bu işi de halledeceğiz. Teknik heyet eğer transfer yapmamızı isterse, transferler için elimizden geleni yapacağız. Namık hocamız illa transferler yapmamız gerekir diyorsa, o borcu ödeyeceğiz ifadelerini kullandı.
     Teknik direktör Namık Altunsoy ise Yönetimimizin transfer yasağını kaldırmak için ödeyeceği miktar takımın ödemelerini etkileyecekse, benim bu işe bakış açım negatif. Çünkü takımımızın oyuncularının ellerinde henüz peşinatlarının son senetleri duruyor, ödenmedi. İlk yarıdan ödenecek maç başı paraları var, onlar da duruyor. Bunların ödenmesinde sıkıntı çıkaracaksa, ben yönetim kuruluyla da görüştüm, eğer ödemeler kalacaksa transfer yasağının kalkması için ödenecek paraya olumsuz baktığımı belirttim. Ama bu borçlar, transferi açarken ödenecek miktarla birlikte ödenebilecekse olabilir. Son durumumuz takım içerisinde olumsuz bir havanın oluşmasına sebep oldu ama inanıyorum ki yönetimimiz bu sorunu da aşacaktır. Çünkü çok sıkıntılı günler yaşadık, bittiğimiz yerde yeniden başladık, hem de güçlenerek başladık. Bu sorunun içinden de çıkacağımızı düşünüyorum diye konuştu.
     İnegölspor maçını kazanmak istediklerini belirten Altunsoy, Öncelikle tabii ki İnegölspor maçının centilmence geçmesini diliyorum. İlk yarıda deplasmanda beraber kaldığımız rakibimiz İnegölsporu buradan eli boş göndermek istiyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz dedi.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tokatspor, yarın sahasında İnegölsporu konuk edecek.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER