Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Turgutlusporda teknik direktörlük görevine Burhanettin Basetemur getirildi


MANİSA (A.A) - Turgutluspor, Teknik Direktör Burhanettin Basetemur ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Murat Ayhan, teknik direktörleri Hüseyin Özcanın bugün görevden ayrılmasının ardından yönetim kurulunu topladıklarını ve 3 teknik adamla görüştüklerini söyledi.
     Bu isimlerden Burhanettin Basetemurla 1,5 yıllık anlaşmaya vardıklarını ifade eden Ayhan, Hocamızın kendisiyle görev yapmak istediği yardımcı antrenörlerle de görüştük ve hocamla birlikte 4 kişilik bir ekip kurduk. Ekibimize hayırlı olsun ve Allah yardımcıları olsun diyorum. Gerçekten zor bir görev üstlendiler. Hem Turgutluspora, hem de camiamıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.
     Burhanettin Basetemur ise Turgutlusporun konumunun ortada olduğunu, çok kısa bir sürede bu sıkıntılı durumdan kurtulabilmek için gerekenleri yapacaklarını bildirdi.
     Çok kısa sürede bu sıkıntılı durumdan kurtulabileceklerini dile getiren Basetemur, Takım halinde ve bütün halinde oynamayı başaracağımıza inanıyorum. Daha önce de bu şekilde aldığımız durumlardan iyi yerlere geldiğimiz gibi inşallah yeniden bu sıkıntıdan kurtulacağız ve ligi iyi bir yerde bitireceğiz diye konuştu.
     Basetemur, daha önce de Turgutlusporda görev yapmıştı.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER