Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu: Bize yakışmayan bir konumdayız, bir an önce buradan üst sıralara çıkmak istiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, Bize yakışmayan bir konumdayız, bir an önce buradan üst sıralara çıkmak istiyoruz dedi.
     Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen pazar günü İskenderun Demir Çelikspor maçında çok sayıda gol pozisyonu yakaladıklarını belirterek, rakiplerinin bulduğu az sayıda pozisyondan birini gole çevirdiğini söyledi.
     Takımın sahada iyi bir oyun sergilediğini anlatan Örgüç, rakiplerinin yaptıkları uzun toplarla sahalarına gelebildiğini dile getirerek, Futbolun cilvesi bu işte. Girilen 12-13 gol pozisyonundan bir veya iki tanesini gole çeviremiyorsan, rakip bir kere kalene geliyor golü atıyor, gidiyor ve 1-0 yeniliyorsun. Enginin bir pozisyonuna penaltı verilmedi. Bu yıl hakemlerden çekiyoruz diye konuştu.
     Örgüç, uzun toplardan sıkıntı yaşadıklarını belirterek, teknik direktör Ahmet Yıldırımın bu konuda çalışma yapacağını bildirdi.
     Gruplarında haftayı bu bay geçeceklerini ifade eden Örgüç, Bulunduğumuz konumdan üst sıralara doğru çıkacağız. Ben öyle görüyorum. 15 günlük sürede sakat oyuncularımız düzelecektir. Bu süreyi iyi değerlendirirsek istediğimiz pozisyona geleceğimizden şüphemiz yok. Bize yakışmayan bir konumdayız, bir an önce buradan üst sıralara çıkmak istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Körfez Futbol Kulübü, Beyaz Grupta 17 puanla 15. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER