Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Hedeften kopmamamız için deplasmandan puan getirmemiz şart


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları İskenderun Demir Çelikspor maçıyla ilgili, Hedeften kopmamamız için deplasmandan puan getirmemiz şart dedi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşaspor maçında hiç beklemedikleri puan kaybı yaşadıklarını söyledi.
     Hiçbir maçın, oynamadan, mücadele etmeden kazanılmadığını ifade eden Bulut, Gaziosmanpaşa maçı bildiğiniz gibi 1-1 berabere bitti. Bunu istemezdik. Futbolcu kardeşlerimiz de istemezdi. Bu takımı buralara getiren bu kardeşlerimiz. Geçmiş maçlardaki o performansı gösteren de aynı kadroydu. Bunlar, futbolda var. Futbolun güzelliği de burada. Lig sonuncusu ve lideri arasında çok fark olmadığını gördüler. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Önemli olan konsantrasyon diye konuştu.
     Bulut, bu haftaki rakipleri İskenderun Demir Çelikspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini dile getiren Bulut, şunları kaydetti:
     Kayıpları telafi etme adına bu maçtan puanla ayrılmamız gerekiyor. Hedeften kopmamamız için deplasmandan puan getirmemiz şart. Cezalı oyuncularımızın da cezası bitti. Sadece Ekremin ve Mustafa Vargelin sakatlıkları var. Vargel, büyük ihtimalle hafta sonuna hazır olur diye düşünüyorum. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu alırız.
     Bu arada, bordo-beyazlı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı düz koşu ve çift kale maçla sürdürdü.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Halil İbrahim Başer / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER