Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Giresunspor Basın Sözcüsü Özkul: -Hedefimiz deplasmandan mutlak puan almak, iç sahada da maç kaybetmemek


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunsporun basın sözcüsü İbrahim Özkul, Hedefimiz mutlak puan almak, iç sahada da maç kaybetmemek dedi.
     Özkul, AA muhabirine, hafta sonu deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacaklarını, bu maça 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.
     Ligde kalan her maçın kendileri için final olduğunu, futbolcuların da Tepecikspor karşılaşmasının öneminin bilincinde olduğunu ifade eden Özkul, şunları kaydetti:
     Ligi en iyi yerde tamamlamak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Çankırıspor galibiyetini Tepecikspor maçında devam ettirmek istiyoruz. Sakat futbolcumuz yok. Maça iyi hazırlandık. Tepeciksporun sahası sentetik çim olduğu için, çim sahada da antrenman yaptık. Hedefimiz deplasmandan mutlak puan almak, iç sahada da maç kaybetmemek. Kimsenin şüphesi olmasın, Giresunspor küme düşmez ve ligi en iyi yerde bitirir.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER