Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Başkanı Uzunoğlu: Üzerimizdeki psikolojik baskı kalktı, özgüven kazandık


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Yeni Malatyaspor galibiyetiyle takım üzerindeki psikolojik baskının kalktığını ve özgüven kazandıklarını söyledi.
     Denizli Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını Kınıklı Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, antrenmanı izleyerek futbolculara destek verdi.
     Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor galibiyetiyle takımın üzerindeki psikolojik baskının kalktığını ve takımın özgüven kazandığını ifade etti.
     Yönetim kurulunun her zaman futbolcuların yanında olduğunu ve onlara inandıklarını dile getiren Uzunoğlu, şunları kaydetti:
     Futbolcularımıza her zaman inandık. Devre arasında hiçbir futbolcuyu bırakmamamız da bunun göstergesidir. Üzerimizdeki kara bulutlar dağıldı. Artık, çıkış haftalarının başladığına inanıyoruz. Moralimiz yerinde. Balıkesirspor maçında da teknik heyet ve futbolcularımızdan beklentimiz yüksek. Puan ya da puanlar getireceklerinden şüphemiz yok. Zor maç olacak ama, Denizli Belediyespor zor maçların hep üstesinden gelmiş bir ekip. Gayretlerimiz, ligin orta sıralarında tutunmak için. 3 yıllık plan ve projeyle yola çıktık ve sabırla bu yolda devam edeceğiz.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER