Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Sezonun en iyi futbollarından birini oynadık


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun Teknik Direktörü Mehmet Bulut, sahalarında kazandıkları Körfez Futbol Kulübü maçına ilişkin, Sezonun en iyi futbollarından birini oynadık dedi.
     Bulut gazetecilere yaptığı açıklamada, bundan sonra kolay maçların olmayacağını söyledi.
     Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten Bulut, Özellikle ilk yarı güzel futbol oynadık. Bana göre sezonun en iyi futbollarından birini oynadık. Ama bunu skora yansıtamadık. İç sahadaki sıkıntımız bu zaten. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek maç, ilk yarı kopardı. Tabii bundan sonra kolay maç yok. Her maç zor. Rakibimiz de düşmemeye oynayan bir ekip. Devre arasında bayağı takviyeler yaptılar. Ama bugünün sevindirici yanı, futbolcu kardeşlerimizin doksan dakika oyundan düşmemeleri, doksan dakika oyun disiplininden kopmamaları. Neticede hak ettiğimiz bir galibiyet aldık diye konuştu.
     Karşılaşmada sabırlı oynadıklarını dile getiren Bulut, İkinci yarının ilk 15 dakikası bir bocalama dönemi geçirdik. O süre içerisinde kişisel hatalarımızdan rakibin bulduğu iki pozisyon var. Onun dışında rakibin hiç pozisyonu yok. Futbolcu kardeşlerimizin yapmış olduğu mücadeleden ve oynadıkları futboldan dolayı tebrik ederim. Hep sabır dedim. Bugün de sabırlı oynadık. Bu maç artık geride kaldı. Önümüzde Of maçı var. Of maçından sonra dinleneceğiz. Bu futbolu devam ettirirsek inşallah ligi hak ettiğimiz yerde bitiririz diye ümit ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER