Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -"(Eyüpsporu 7-2 yenmeleri) Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolü hep bizdeydi"


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, 7-2 kazandıkları Eyüpspor maçına ilişkin, "Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolü hep bizdeydi" dedi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana iyi futbol oynadıklarını söyledi.
     Eyüpspora karşı sadece girdikleri pozisyonları değerlendirdiklerini belirten Bulut, şöyle devam etti:
     "Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolü hep bizdeydi. Çok iyi oynadık ve bunu skora çevirdik. Hatta bunun yanında bize yakışmayan iki de gol yedik. Her şeyin hesabını yapmak zorundayız. Skorlar aynı olduğu zaman ikili averaja bakılacak. Lider Balıkesirsporun berabere kalmasıyla aramızdaki puan farkı 6ya düştü. Her zaman önemli olanın, bizim kazanmamız olduğunu söylüyoruz. Biz kazandığımız zaman rakip kaybedecektir. Bunu biliyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta da 3 puan alıp rakibin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."
     Bulut, play-off bölümüne katılmayı büyük ölçüde garantilediklerini anlatarak, sezon sonunda birinci sırada yer alıp doğrudan PTT 1. Lige yükselme imkanını elde edemeseler de bunu gerçekleştirebilmek için play-off etabında mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER