Futbol: Spor Toto 2.Lig

Futbol: Spor Toto 2.Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Altıparmak: -İkinci yarıdaki fikstür avantajını lehimize çevirip hedefimize ulaşacağız


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyasporun teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ikinci yarıdaki fikstür avantajını lehlerine çevirip hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.
     Altıparmak, Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları Kırklarelispor maçını değerlendirdi.
     Karşılaşmada iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri 3 puanı alamadıklarını dile getiren Altıparmak, maçın, saha zemininin kötü olması nedeniyle zorlu geçtiğini söyledi. Rakip takımın da müthiş bir mücadele sergilediğini vurgulayan Altıparmak, Biz o saha şartlarında oynanabilecek en iyi futbolu oynadık. Özellikle ilk yarıda maçı kopartabilecek birçok pozisyon yakaladık. İlk yarıda 40 dakikalık bölümde yüzde yüz gol pozisyonlarına girdik. Bir de direkten dönen topumuz var. Bu arada golü bulsak, maçı çok rahat kazanabilirdik. İkinci yarıda da net pozisyonlarımız var ama bir türlü golü atamadık diye konuştu.
     Mehmet Altıparmak, pazar günü sahalarında Bayrampaşa ile karşılaşacaklarını, rakiplerini yenerek, devre arasına iyi girmeyi istediklerini söyledi. Bayrampaşanın deplasmanlarda kapanan ve kontra atağa iyi çıkan bir ekip olduğunu dile getiren Altıparmak, Ama biz iç sahadaki istikrarımızı sürdürmek istiyoruz. Bayrampaşa maçını da kazanıp ikinci yarı hazırlıklarımıza başlamak istiyoruz dedi.
     Bu süreçte taraftara çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Altıparmak, Biz onların neler düşündüklerini kendilerinden daha fazla biliyoruz. Biz onlardan daha fazla kazanmak istiyoruz. Hedefleri olan bir takımız. Bu hedefe de hep beraber yürüyeceğiz. Bazen böyle günlerimiz olacak ama önemli olan kenetlenmektir. Futbolcu kardeşlerimizle bu birlik ve beraberliği yakalamaya başladık ifadelerini kullandı.
     Altıparmak, devre arasına 3 puanla girmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, Devre arasında yapacağımız çalışmalarla da ikinci yarıdaki fikstür avantajını lehimize çevirip, hedefimize ulaşacağız dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2.Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER