Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Gönendi: "Hiçbir futbolcumuzun geriye dönük alacağı kalmamıştır"


AYDIN (A.A) - Spor Toto 2. Lige yükselen Aydınspor 1923ün kulüp başkanı İlhan Gönendi, "Hiçbir futbolcumuzun geriye dönük alacağı kalmamıştır" dedi.
     Gönendi, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, futbolcularla dün yaptıkları görüşmelerde forvet oyuncusu Onur ve kaleci Serhatla yollarını ayırdıklarını, kiralık oyuncular Sina Uzun, Gökhan Karadeniz, Zafer ve Ahmet Kesimin alacaklarını ödediklerini söyledi.
     Ancak bu futbolcuların kulüpleriyle yeniden anlaşmak için görüşme yapacaklarını kaydeden Gönendi, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Hiçbir futbolcumuzun geriye dönük alacağı kalmamıştır. Yaklaşık 600 bin lira nakit ve senet vererek bu sorunu çözdük. Teknik direktörümüzle bir kaç gün sonra görüşeceğiz. 20 Mayısta yapılacak genel kurulda kulübün şirketleşmesi için önerge vereceğiz. Ben şahsi alacağım olan parayı kulübüme bağışladım. Çok büyük bir borcumuz kalmadı. Bugüne kadar bize destek olan başta valimiz, belediye başkanımız ve başsavcımıza, basın mensuplarına teşekkür ederiz."
     Öte yandan diğer yöneticilerin de yaklaşık 400 bin lira olan alacaklarını bağışlayacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER