Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Kocaelispor Başkanı Uzun: "Yeni sezonda üst kümeye kalarak, 2. lige çıkmak istiyoruz"


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Kocaelisporun yeni seçilen başkanı Nebil Uzun, önümüzdeki sezonda üst kümede kalarak, 2 lige çıkmak istediklerini söyledi.
     Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Uzun, Kocaelisporun paradan önce, güvene, birlik ve baraberliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.
     Önümüzdeki sezona, şu andaki kadroyla devam edeceklerini, güçlü bir yönetim kadrosuyla sorunları çözüp, ligde başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini ifade eden Uzun, şunları kaydetti:
     "Kocaelisporun sorunlarını çözmek için kentin bütün dinamiklerini harekete geçirip, hep birlikte Kocaelisporu yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Bunu hep birlikte başaracağımız inanıyorum. Bu konuda fikirleri ve projeleri olana herkese kapımız açık."
     Takımın kümede kalmasında büyük performans ve fedakarlık gösteren futbolcuların maddi açıdan sıkıntılarının da giderileceğini anlatan Uzun, 9 Mayısta gerçekleşen kongrenin, bazı yönetim kurulu üyelerinin kulübe üye olmadıkları gerekçesiyle 3 Haziranda yeniden yapılması kararı alındığını aktardı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER