Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -3. Lig 2. Grupta mücadelede eden Manavgat Evrensekispor, Belediye Bingölspora sahasında 1-0 mağlup oldu


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, sahasında Belediye Bingölspora 1-0 mağlup oldu.
     Evrenseki Stadyumunda oynanan maçı Harun Yücedağ, Gürkan Çalışkan, Mehmet Vargün hakem üçlüsü yönetti. Manavgat Evrensekisporun cezası nedeniyle az sayıda kadın ve çocuk seyircinin izlediği maçın ilk yarısında her iki takım da etkili bir futbol ortaya koyamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.
     Maçın ikinci yarısında her iki takım da daha etkili oynadı. 80. dakikada Belediye Bingölspor atağında Vedatın ceza sahasına yaptığı ortada kaleci İskenderi geçen topu uzaklaştırmaya çalışan Murat, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle Belediye Bingölspor 1-0 öne geçti.
     Maçta başka gol olmayınca Belediye Bingölspor, maçtan 1-0 galip ayrıldı. Maçta Manavgat Evrensekispordan Murat; Belediye Bingölspordan Halil Aşut, Gökhan, Vedat ve Yetkin sarı kart gördü.
     Maçın 73. dakikasında rakibine faul yapan Belediye Bingölspor oyuncusu Yetkin, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER