Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü Mertek: -Teknik heyetin raporu doğrultusunda takımın 3. kalecisi Emre Kızılboğa ile oyuncular Kaan Aksu, Hakan Yüce, Arif Yağız, Ziya Günay ve Ender Acarla devre arasında


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çorum Belediyesporun Basın Sözcüsü Mustafa Mertek, teknik heyetin raporu doğrultusunda takımın 3. kalecisi Emre Kızılboğa ile oyuncular Kaan Aksu, Hakan Yüce, Arif Yağız, Ziya Günay ve Ender Acarla devre arasında yollarını ayıracaklarını belirtti.
     Mertek, yaptığı açıklamada, yaklaşan devre arası çalışmalarına başladıklarını, teknik heyetin raporu doğrultusunda ligin 2. yarısında takım kadrosunda bir takım değişikliklerin söz konusu olacağını ifade etti.
     Devre arası faaliyetlerine ilişkin kulüpte hareketlik yaşandığını vurgulayan Mertek, şunları kaydetti:
     Ligin 2. yarısı ile ilgili kulüpte daha şimdiden hareketlilik yaşanmaya başladı. Yönetim kurulu, yola devam edilecek oyuncularla ilgili yürüttüğü çalışmayı titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda teknik heyetin raporu doğrultusunda takımın 3. kalecisi Emre Kızılboğa ile oyuncular Kaan Aksu, Hakan Yüce, Arif Yağız, Ziya Günay ve Ender Acarla devre arasında yolların ayrılmasına karar verildi. Söz konusu oyunculara bu zamana kadar kulübümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyoruz. Bu arkadaşlarımıza kendilerine kulüp bulmaları için yönetim kurulu kararı tebliğ edildi. Hafta sonu oynanacak Oyak Renault maçı kadrosunda yer almayacak olan bu futbolcularımız, devre arası transfer sezonu sonuna kadar izinli sayılacaklar.
     Takımdan ayrılacak futbolculara tüm alacaklarının ödendiğini de dile getiren Mertek, 2. yarıda Çorumlulara seyir zevki daha yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. Bu nedenle takıma uyum sağlayamayan ve yeterli verim alamadığımız bu arkadaşlarımızla yollarımızı ayırma kararı aldık. İnşallah bu kararımız hem kulübümüz açısından hem de yollarımızı ayırdığımız futbolcularımız açısından hayırlı olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER