Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Dört Eylül Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı


SİVAS (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Sivas Dört Eylül Belediyespor, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklara başladı.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, futbolculara verilen 6 günlük izinin ardından kulüp tesislerinde toplanan takım, teknik direktör İlhami Başköy yönetiminde çalışmalara başladı.
     Teknik direktör Başköy, 7 Ocaka kadar çalışmalarını Sivasta sürdüreceklerini, daha sonra Antalyada 10 günlük kampa gireceklerini, ardından da Batman Petrolsporla deplasmanda oynayacakları maç için Batmana gideceklerini kaydetti.
     Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirten Başköy, Sezon başında ortaya koyduğumuz 2. Lig hedefine ulaşmak adına var gücümüzle çalışacağız. Oyuncularımızı iyi hazırlayarak, hedefe en iyi şekilde odaklamanın hesaplarını yapıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -Transfer çalışmaları
    
     Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgilerin de yer aldığı açıklamada, Sivas ekibinin, İskenderunspordan Nureddin Ersoy ve Kastamonuspordan Uğur Keskin ile anlaşmaya vardığı belirtildi. 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Keskinin, takımla birlikte çalışmalara katıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER