Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Polat: -Bingöl Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanacağız. Buna inancım sonsuz, oyuncularımıza güveniyoruz


SİVAS (A.A) - Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat, Bingöl Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanacağız. Buna inancım sonsuz, oyuncularımıza güveniyoruz açıklamasında bulundu.
     Polat, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden takımlarının pazar günü karşılaşacağı Bingöl Belediyespor maçına hazır olduğunu kaydetti.
     Takımın moralinin iyi olduğunu belirten Polat, sakatlığı devam eden futbolcuların tedavilerinin sürdüğünü, maç saatine kadar önemli bir sorun beklemediklerini dile getirdi.
     Ahmet Polat, Pazar günü kendi tesislerimizde Bingöl Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanacağız. Buna inancım sonsuz, oyuncularımıza güveniyoruz. Maçı kazanarak iddiamızı devam ettireceğiz. Sporcularımız ve teknik heyetimiz bu maçın öneminin farkındalar. Taraftarlarımız bu maçta da bizi yalnız bırakmasın. Başarımızda onların desteğinin büyük önemi var. Biz sahamızda oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz ve deplasmandan da puan getirmek istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Pazar günü Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde oynanacak maç için belediyeye ait 2 otobüsün taraftarlara tahsis edildiğinin vurgulayan Polat, otobüslerin saat 12:00de kent meydanından hareket edeceğini bildirdi.
    
     -Voleybol takımı Çankaya Ankasporu konuk edecek-
    
     Polat, Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde mücadele eden voleybol takımlarının yarın saat 17.00de 4 Eylül Spor Salonunda Çankaya Ankasporla karşılaşacağının belirterek, Bu maçı kazanmamız durumunda biraz daha rahatlayacağız. Taraftarlarımızı 4 Eylül Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz açıklamasında bulundu.
     Futbol ve voleybolun dışında hentbolda da Bayanlar Birinci Liginde mücadele eden 4 Eylül Belediyespor Bayan Hentbol Takımının Pazar günü Sivasta Van Gençliksporla karşılaşacağını dile getiren Polat, şunları kaydetti:
     Hentbol Bayanlar 1. Liginde bayan takımımız güzel mücadele ediyor, 11 puanla 3üncü sıradayız. Van Gençlikspor ise A Grubunun lideri. Pazar günü saat 11.00de Van Gençliksporla karşılaşacağız. Karşıyaka Spor Salonundaki müsabakayı kazanırsak Hentbol Federasyonuna müracaat ederek Süper Lige çıkmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Voleybol takımımız gibi hentbol takımımızı da süper lige taşımak için belediye başkanımızın bize sonsuz desteği var.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER