Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Trabzonspor: 1 - Gaziantepspor: 0 (İlk yarı) Stat: Hüseyin Avni Aker Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Serkan Akarcan Trabzonspor: Onur, Celustka, Mustafa, Emerson, Cech, Serkan, Colman, Alanzi


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
     7. dakikada orta alandan atılan uzun pasta savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Sernas, kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun yerden şutunda Onur meşin yuvarlağı kornere çelmeyi başardı.
     9. dakikada Cenkin ara pasında Sernas, bu kez sol taraftan ceza alanına girerek kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun şutunda Onurun çelmesiyle boşta kalan topu savunmada Mustafa kale önünden uzaklaştırdı.
     10. dakikada Adrianın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Karcemarskas topa yatarak sahip oldu.
     20. dakikada Olcanın soldan ortasında, penaltı noktasına yakın bir yerdeki Alanzinhonun şutunda, altı pas içinde Adrian dokunarak topu filelere gönderdi: 1-0
     40. dakikada Olcanın soldan pasında ceza alanı içindeki Halilin yerden şutunda top az farkla yandan auta gitti.
     İlk yarı Trabzonsporun 1-0lık üstünlüğü ile sona erdi.
     Bu arada karşılaşmanın ilk yarısını Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da izledi. Bayraktar, maçın başlamasından bir süre sonra Hüseyin Avni Aker Stadına gelerek, karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER