Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Gaziantepsporun yeni teknik direktörü Uygun, kulüple sözleşme imzalayarak, takımla ilk antrenmana çıktı -Kulüp Başkanı Kızıl: Allah hayırlara vesile etsin -Teknik Direktör Uygun: Gaziantepspor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepsporun yeni teknik direktörü Bülent Uygun, kulüple sözleşme imzalayarak takımla ilk antrenmana çıktı.
     Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Celal Doğan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, deneyimli, işini seven genç bir teknik direktörle anlaştıklarını söyledi.
     Anlaşmanın Gaziantepspor, şehir ve camia için hayırlı olmasını dileyen Kızıl, Bülent kardeşime başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah hayırlara vesile etsin dedi.
     Uygun ise Gaziantepspora yeni bir sayfa açacaklarını ve kalıcı olabilmek için mücadele vereceklerini belirtti. Gaziantepsporun ligde gerçek yerinde olmadığını savunan Uygun, şunları kaydetti:
     İnanlar, inandıklarını başarmıştır. Gaziantepspor istekli, arzulu, coşkulu ve kazanmaya odaklanmış bir takım olacak. Herkesin keyif alacağı bir takım olacak. Futbolun doğasında keyif almak, sevgi ve şefkat var. Bu şefkatle birlikte gözümüze hoş gelen futbolu sahaya yansıtmak var. Gaziantepspor bunu bu haftadan itibaren sahaya yansıtacaktır. Allahın izniyle başarmaya geldik, birçok şeyi de başaracağız.
     Konuşmaların ardından Bülent Uygun, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren takımla ilk antrenmana çıktı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER