Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabüksporda Orduspor hazırlıkları devam ediyor -Kırmızı-mavili takım bugün 2 eksikle Orduya hareket edecek


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın Karabükteki hazırlıklarını tamamladı.
     Çamlık Spor Tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular teknik çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana sakatlığı devam eden Larrys Mabiala dışında bütün futbolcular katıldı.
     Teknik Direktör Mesut Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor karşısında kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığı, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
     Ordusporun çok kaliteli bir takım olduğunu ve zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ifade eden Bakkal, Sahamızda üst üste kaybedilen maçlardan sonra bu hafta deplasmanda oynayacağımız Orduspor maçı ayrı bir önem arz etti. Bu maçın hazırlıklarını devam ettiriyoruz. Karabükte ki çalışmalar bugün tamamlandı. Orduya giderek çalışmalarımıza bugünden sonra orada devam edeceğiz. Orduspor karşısında galip gelmek istiyoruz diye konuştu.
     Bakkal, kart cezalısı olan Hakan Özmert ve sakatlığı devam eden Larrys Mabialanın Orduspor karşısında oynayamayacağını kaydetti.
     Kırmızı-mavili kafile, antrenmanın ardından Metin Türker Tesislerinde bir süre dinlendikten sonra Orduya hareket edecek.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER