Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin: "İstanbul Büyükşehir Belediyespordan alınan 1 puan çok önemli"


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, "İstanbul Büyükşehir Belediyespordan alınan 1 puan çok önemli" dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Kayseri galibiyetinden sonra bugün de çok önemli ve zor bir maçtan 1 puan almayı başardıklarını söyledi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ifade eden Şahin, "Uzun bir zamandır galip gelememenin stresi ile geçen hafta çıktığımız Kayserispor maçından galibiyetle ayrılarak şansızlığımızı kırmıştık. Bugün bizim için final havasında olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıktık. Maçın ilk yarısı istediğimiz gibi olmasa da ikinci yarı toparlanarak iyi oynadık diye konuştu.
     Şahin, teknik ekip, futbolcu ve taraftarlara teşekkür ederek, İstanbul Büyükşehir Belediyespordan alınan bir puanın çok önemli olduğunu vurguladı.
     Şahin, önlerinde Galatasaray maçının olduğuna dikkati çekerek, rakiplerini en iyi şekilde ağırlayarak alacakları puanlarla çıkışlarını sürdürmek istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER