Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından, görsel algıyı ve beyin-vücut koordinasyonunu artırmaya yönelik "Life kinetic" çalışması yaptı. Daha sonra kırmızı-beyazlı oyuncular dikkat, algılama, çabuk ve doğru karar verme yeteneklerini geliştirmek için küçük toplarla ritm koordinasyonu ve denge hareketleri gerçekleştirdi.
     İdmanda yedişerli iki gruba ayrılan futbolcular, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Maçta ikili mücadelede sol ayak bileğine darbe alan Ergün Tebere takım doktoru sahada müdahale etti. Ayak bileği sarılan Teberin yanı sıra maçta hafif sakatlanan Zizic, antrenmanı tamamlayamadı. İdman, çift kale maçın ardından sona erdi.
     Antrenmana, ülkesine giden kaleci Sammyin yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan İbrahim, Emre Güngör, Aissati, Diarra ve karın ağrısı rahatsızlığı yaşayan Ömer Şişmanoğlu katılmadı. Dünkü antrenmana katılamayan Koray ve Hakan Arıkan ise bugünkü antrenmanda yer aldı.
     Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Hatice Özdemir / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER