Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Kayseri Şekerspor Basın Sözcüsü Metiner: Manisaspor maçında sürpriz yaparak ikinci turu da geçmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Kayseri Şekersporun basın sözcüsü Uğur Metiner, Manisaspor maçında sürpriz yaparak, ikinci turu da geçmek istiyoruz dedi.
     Uğur Metiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup takımlarından MKE Kırıkkalesporu 4-1 mağlup ederek, kupada ikinci tura yükseldiklerini hatırlattı.
     İkinci turda yarın PTT 1. Lig takımlarından Manisaspora konuk olacaklarını belirten Metiner, şunları kaydetti:
     Kulüp tarihimizde ilk defa Türkiye Kupasında tur atladık. Geçen sezon sonu Spor Toto Süper Ligden PTT 1. Lige düşen Manisaspor ile mücadele edeceğiz. Rakibimiz çok güçlü, üstelik deplasmanda oynayacağız. Maçta galip de gelebiliriz mağlup da olabiliriz. Fakat biz sahaya galibiyet için çıkacağız. Manisaspor maçında sürpriz yaparak, ikinci turu da geçmek istiyoruz. Kupada geçmiş yıllarda çok sürpriz sonuçlar alındı. İnşallah biz de iyi mücadelemizin sonunda güzel bir sürprize imza atarız. Takımımıza güveniyoruz. Eksik oyuncumuz yok. İnşallah güzel bir sonuçla Kayseriye döneceğimize inanıyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER