Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan: Uşak Belediyespor ile oynayacağımız kupa maçında, ligde oynayacağımız Eyüpspor maçının provasını yapacağız


DENİZLİ (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda yarın deplasmanda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Uşak Belediyespor ile oynayacak Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, kupa karşılaşmasında, ligde bu hafta oynayacakları Eyüpspor maçının provasını yapacaklarını söyledi.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Uşak Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak Uşaka gitti.
     Teknik direktör Adnan Erkan, hareket öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıllık planlama çerçevesinde bu sezon genç ve dinamik futbolculardan oluşan bir takım kurduklarını belirtti.
     Geçiş döneminin sıkıntısını bir an önce atlatıp istedikleri kadroyu oluşturacaklarını dile getiren Erkan, Bu demek değildir ki kötü sonuçlar alacağız. Aldığımız sonuçlar sergilediğimiz oyunun göstergesi değil. Çok iyi top oynuyoruz. Uşak Belediyespor ile oynayacağımız kupa maçında, ligde oynayacağımız Eyüpspor maçının provasını yapacağız diye konuştu.
     Bu arada, Denizli Belediyesporda sakatlığı bulunan Hüseyin Ateşin, Uşak Belediyespora karşı forma giyemeyeceği öğrenildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER