Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Peçenek: -Medical Park Antalyaspor karşısında bütün enerjimizi ve gücümüzü sahaya yansıtarak turu geçmeye çalışacağız


KÜTAHYA (A.A) - Ziraat Türkiye Kupasının 4. turunda, Spor Toto Süper Ligden Medical Park Antalyaspor ile eşleşen PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü Arif Peçenek, bütün enerji ve güçlerini sahaya yansıtarak turu geçmeye çalışacaklarını söyledi.
     Peçenek AA muhabirine yaptığı açıklamada, tek maçlı eleme usulüyle gerçekleştirilecek 4. turda, Medical Park Antalyasporu konuk edeceklerine işaret etti.
     Antalya temsilcisinin gerek sahada ortaya koyduğu performans, gerekse aldığı sonuçlarla bu sezon Spor Toto Süper Ligin en flaş takımlarından biri olduğuna dikkati çeken Peçenek, şöyle konuştu:
     Şu an itibariyle puan cetvelinde bulundukları yer, Medical Park Antalyasporun başarısını gösteriyor. Spor Toto Süper Ligde üst sıralarda yer alan bir takımla kupa maçında karşılaşacak olmaktan mutluyuz. Çünkü rakibimize karşı oynayacağımız futbol, bizim için önemli bir gösterge olacak. Tabii ki, sahamızda oynayacağımız müsabakayı kazanıp 5. tura yükselmek istiyoruz. Medical Park Antalyaspor karşısında bütün enerjimizi ve gücümüzü sahaya yansıtarak turu geçmeye çalışacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER