Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, 17 Ocak Perşembe günü sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapmaca oynadı.
     Kırmızı beyazlı oyuncular antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcular, turuncu ve yeşil takım olarak ikiye ayrıldı. Yaklaşık 20 dakika süren karşılaşmayı yeşil takım oyuncuları 3-1 kazandı. Yeşil takımın gollerini Ömer Şişmanoğlu (2) ve Emrah Başsan atarken, turuncu takımın tek golü Uğur İncemandan geldi.
     Kaleciler Hakan, Sammy ve Polat yardımcı antrenör Erdinç Erol gözetiminde bir süre ayrı çalıştıktan sonra çift kale maça katıldı. Antrenman, hafif tempoda gerçekleşen koşuyla tamamlandı.
     Trabzonspor maçında sakatlanan Tita, Ergün Teber ve Emre Güngörün yanı sıra sakatlıkları devam eden İbrahim Dağaşan ve Pedro ise idmanda yer almadı.
     Antremam sırasında teknik direktör Özdilek, ara ara çift kale maçı durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.
     Medical Park Antalyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Eskişehirspor karşılaşması hazırlıklarına devam edecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Hüseyin Kanber / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER