Futbol: Ziraat Türkiye kupası

Futbol: Ziraat Türkiye kupası -Fenerbahçe ile karşılaşacak 1461 Trabzon takımı, sis nedeniyle 3 saatlik gecikmeyle İstanbula gitti -Teknik Direktör Akçay: Fenerbahçe maçını önemsiyoruz ve iyi motive olmaya çalışıyoruz


TRABZON (A.A) - Futbolda Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu son maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan 1461 Trabzon, İstanbula rötarlı gitti.
     Kentte sabah etkili olan sisin görüş mesafesini düşürerek hava ulaşımını olumsuz etkilemesi nedeniyle 1461 Trabzon takımı, 3 saati aşkın gecikmenin ardından uçak ile İstanbula gidebildi.
     Teknik Direktör Mustafa Akçay, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, Kupada idealimiz olmadığı gerçeği görülüyor ancak bizler her müsabakaya iddialı hazırlanırız ve oynamak isteriz. Fenerbahçe gibi güçlü rakibimiz karşısında misyonumuza uygun bir müsabaka oynayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız dedi.
     Maçı önemsiyoruz ve iyi motive olmaya çalışıyoruz diyen Akçay, Bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyoruz. Veda maçımız olan Fenerbahçe maçını bizlere yakışır bir şekilde noktalamak istiyoruz. Ekmek parçalanmadan lokma olmaz, bu nedenle istemek yetmez, bu düşüncemizi sahadaki davranışlarımızla göstermeliyiz. Umarım istediğimizi gerçekleştiririz, sevenlerimize güzel futbol izlettiririz ifadelerini kullandı.
     Bu arada, Teknik Direktör Akçay, forvet oyuncusu Ofoedu ile kaptan Emrullahı maç kadrosuna almayarak bu oyuncuları hafta sonu ligde Şanlıurfaspor ile yapacakları maç öncesi dinlendirdi.
     Karadeniz ekibinin karşılaşmaya Fatih, Göksu, Mehmet Kuruoğlu, Caner, Kadir, Jebrin, Gökhan, Yusuf, Abdulkadir, Abdullah ve Mustafa Tiryaki 11i ile çıkması bekleniyor.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER