Futbolda şike davası

Futbolda şike davası -Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sümbüloğlu: -Asıl mahkeme şimdi başlamaktadır


SİVAS (A.A) - Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, futbolda şike davasında asıl mahkemenin şimdi başladığını belirtti.
     Sümbüloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk futbolunda 3 Temmuz 2011 tarihinde aniden başlayarak milyonlarca taraftarı şok eden problemli sürecin yargılama aşamasında bugün itibariyle sona gelindiğini hatırlattı.
     Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlunun tutuklu kaldıkları süreye istinaden tahliye edilerek özgürlüklerine kavuştuğunu anımsatan Sümbüloğlu, Bir yıl süren bu aşamaların sonucunda bütün spor kamuoyu görmelidir ki, Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarı, yönetimi, sporcularıyla bölünmez bir bütün olmuş ve Türkiyede bırakın spor kulüplerini sivil toplum örgütlerinde bile eşine rastlanmayacak bir dayanışma örneği sergilemiştir. Adli sürecin yargılama aşaması tamamlanmıştır fakat ciddi bir Yargıtay aşaması davayı beklemektedir. Bu sebeple alınan kararlarla ilgili nihai yorum için belli bir süre daha gerekmektedir ifadelerini kullandı.
     Fenerbahçe Spor Kulübünün haklılığını ispat mücadelesinin, Aziz Yıldırım önderliğinde hız kesmeden devam edeceğini belirten Sümbüloğlu, asıl mahkemenin şimdi başladığını ifade etti.
    
     Muhabir: Emine Konuk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbolda şike davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER