GAMEKten, Çocuk Yuvasına ziyaret

GAMEKten, Çocuk Yuvasına ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) eğitici annelik kursiyerleri, Gaziantep Çocuk Yuvasını ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, GAMEK Genel Koordinatör Yardımcısı Zehra Gündüz ziyarette, eğiticilik annelik kursu öğrencilerinin mesleklerinde başarılı olabilmesi için çocuk sevgisine sahip olmaları gerektiğini vurguladı.
     Çocukları sevmeyen bir insanın, yalnızca annelikte değil, yaşamın hiçbir alanında başarılı olamayacağını ifade eden Gündüz, şunları kaydetti:
     Gerek kursiyerlerimizin eğitimlerinde gerekse kimsesiz çocukları yalnız bırakmamak adına bu buluşmayı gerçekleştirdik. Ziyaretimizle çocukları sevindirmek istedik. Ziyaretimizde çocuklara GAMEK Pastacılık Okulu öğrencilerimizin hazırladığı pastaları ve süt ikram ettik. Ayrıca kursiyerlerimizin çocuklara verdiği hediyeler, miniklerin sevinçlerini ikiye katladı.
     Kursiyerlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gaziantep Çocuk Yuvası yetkilileri, ziyaretin çocuklar için büyük bir motivasyon olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GAMEKten, Çocuk Yuvasına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER