GAMEPten Vali Ataya ziyaret

GAMEPten Vali Ataya ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) Kurucu Başkanı Nazmi Özkoyuncu ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Erdal Atayı ziyaret etti.
     GAMEPten yapılan açıklamaya göre, Ata, ziyarette şehirde faaliyet gösteren medya kuruluşlarının ve çalışmalarının bir platform altında toplanarak çeşitli faaliyetlerde bulunma isteklerinin olumlu karşılandığını ifade etti.
     Yerel medyanın kendi içerisinde bir kontrol mekanizması kurarak bazı eksikliklerini giderebileceğini belirten Ata, Her şeyden önce yerel medyamız yayınlarında kalite ve tutarlılığı her zaman ön planda tutmalı. Bu şekilde daha çok okunarak daha geniş kitlelere ulaşabilirler değerlendirmesini yaptı.
     Özkoyuncu da Ataya GAMEPin kuruluş amacı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Platforma Gaziantepte faaliyet gösteren 60 farklı medya kuruluşundan 180 kişinin üye olduğunu aktaran Özkoyuncu, GAMEPin üye sayısı bakımından Türkiyenin en büyük ve en aktif medya platformlarından birisi olduğunu bildirdi.
     17 Kasımda tüm üyelerin katılımlarıyla önemli bir organizasyona imza atmayı planladıklarını dile getiren Özkoyuncu, şunları kaydetti:
     Gazi şehrimizin bir dünya kenti olarak tanınmasında emeği geçen Gaziantepli sanayici ve kuruluşlarımıza yönelik Marka Şehrin Markaları ödül töreni düzenleyeceğiz. Burada amacımız medya çalışanlarını ve şehrin önemli markalarının kurucularını bir araya getirmek, tanışmalarını sağlamak ve bu markalarımıza böylesi önemli bir organizasyonda ödül vererek onları onura etmek. Bundan sonraki süreçte de bir dünya markasının şehrimizden çıkmasını teşvik etmek.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GAMEPten Vali Ataya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER