GATAB hizmet ofislerinde bir ayda 3

GATAB hizmet ofislerinde bir ayda 3 bin tahsilat yapıldı


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, hizmet ofislerinde bir ayda 3 bin tahsilat yapıldığını bildirdi.
     Üras, yaptığı açıklamada, GATABın ana hizmet binasına uzak bölgelerdeki vatandaşlara hizmet götürmek amacıyla açılan hizmet ofislerine Kemerlilerin büyük ilgi gösterdiğini belirtti.
     Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, Aslanbucak ile Kuzderede hizmete giren GATAB hizmet ofislerinde bir ayda 3 bin tahsilat gerçekleştirildiğini anlatan Üras, Hizmet ofislerimize kısa zamanda vatandaşlarımızın gösterdiği bu teveccüh bizi fazlasıyla memnun etti. Hizmet ofislerimizdeki bu tahsilat rakamı, bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı kanıtladı dedi.
     İnsanları yormadan, hizmeti ayağına götürdükleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Üras, ofisleri açarken kendilerini eleştirenlerin yapılan hizmetin yerinde ve doğruluğunu görünce sustuklarını kaydetti.
     Hizmet ofislerinde fatura ödemenin dışında borç sorgulama, dilek ve şikayet, hizmet alımı gibi bir çok işlemlerin yapılabildiğini belirten Üras, İlerleyen günlerde Türk Telekom ve TEDAŞ başta olmak üzere pek çok faturanın da ödemesi için girişimlerimiz var. Bunun için gerekli altyapımız, yasal prosedür ve diğer kurumlarla görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah en kısa sürede bu hizmetleri de halkımıza sunacağız diye konuştu.
     Üras, her gün ortalama iki saat süreyle bir hizmet ofisinde vatandaşlarla bir araya geldiğini, onların istekleri doğrultusunda hizmetlerini güncelleyerek daha iyi hizmet vermeye çalıştıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber GATAB hizmet ofislerinde bir ayda 3 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER