GATAB Personeli ve Tekirova Belediyesi personeli

GATAB Personeli ve Tekirova Belediyesi personeli bayramlaştı


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme (GATAB) ve Altyapı İşletme Birliği ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, personeli ile bayramlaştı.
     GATAB Kompost ve Arıtma tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde personeli ile bayramlaşan Yusuf Üras, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde geçirdiklerini söyledi.
     Ramazan Bayramınını kutlamanın mutluluğunu yaşayacaklarını anlatan Üras, Kemer bölgesinde azimli ve kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Her gününü bayram tadında yaşayan bir Kemer hayalini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Üras, GATABın bayram boyunca hizmet vereceğini belirtti.
     ALO GATAB hattının da bayram süresince açık olduğunu anlatan Üras, GATABa bağlı birimlerdeki hizmetlerin aksamaması için bayramda nöbetçi personel uygulamasına gidilecek. Bayram tatilinde ekipler görev başında olacak. Bağlı birimlerimiz üzerlerine düşen görevi yapacak. Bayram günlerinde çalışacak personeli özverilerinden dolayı kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber GATAB Personeli ve Tekirova Belediyesi personeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER