Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldi

Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldi


KAYSERİ (A.A) - Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
     Kayseri Organize Sanayi Bölgesinin katkılarıyla Gazeteciler Cemiyeti tarafından Basın Bayramı nedeniyle düzenlenen iftar yemeğine gazeteciler ve aileleri katıldı.
     Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, bu organizasyonlar sayesinde basın mensupları arasındaki birlik ve beraberliğin gelişmesini amaçladıklarını dile getirerek, Bu anlamlı ve özel günde düzenlenen iftar yemeğinde bize ev sahipliği yapan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncüye teşekkür ederiz dedi.
     Basında sansürün kaldırılışının 104. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altınkaya, basın çalışanlarının sorunlarının biran önce çözülmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi ve daha iyi imkanlarla mesleklerini icra edebilmelerine olanak sağlanmasını dilediklerini sözlerine ekledi.
     Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü de, basının özgür olmasının demokratik bir toplum olmanın ön şartlarından birisi olduğunu vurguladı.
     Gazetecilere çalışma hayatlarında başarı dileyen Hasyüncü, Yerel bir televizyonun kuruculuğunda görev almış olmam dolayısıyla aslında sizlerle meslektaş sayılabiliriz. Yapmış olduğunuz görevin özveri gerektiren zor bir iş olduğunu biliyorum diye konuştu.
     Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, günün anısına OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncüye plaket verdi.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER