Gazetecilere ilçe gezileri desteği

Gazetecilere ilçe gezileri desteği -Basın-Yayın Enformasyon İl Müdürü Bayar: -Samsun merkezde görev yapan basının ilçelerle ilgili yapacakları haberlerde ulaşım sıkıntısını giderip, ilçelerin tanıtımının yapılmasını sağl


SAMSUN (A.A) - Samsun Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Samsun merkezde görev yapan basın mensuplarının ilçelerle ilgili yapacakları haberlerde ulaşım sıkıntısını giderip, ilçelerin tanıtımının yapılmasını sağlayacaklarını bildirdi.
     Bayar, yaptığı yazılı açıklamada, il sınırları içinde yayın yapan medya mensuplarıyla ilçeleri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti.
     26 Şubat Salı günü başlayacak ziyaretlerin, Samsun ilçelerindeki kaymakamlık ve belediye ile koordineli olarak gerçekleşeceğini vurgulayan Bayar, Söz konusu ziyaretlerle Samsunun tanıtımına da katkıda bulunacağız. Kamu görevi yapan gazeteciler Samsunun ülkede ve dünyada tanıtılmasında önemli bir rol üstlenmekte. Bu konuda da basına her konuda yardımcı olunması gerekmektedir ifadelerini kullandı.
     Ziyaretlerle her ilçenin kendine has doğal güzelliğinin ortaya çıkarılıp tanıtılacağını belirten Bayar, şunları kaydetti:
     Bizim asıl görevimiz basın mensuplarının sıkıntılarını çözüme kavuşturmak. Bu sebeple de Samsun merkezde görev yapan basının ilçelerle ilgili yapacakları haberlerde ulaşım sıkıntını giderip, ilçelerin tanıtımının yapılmasını sağlayacağız. Gezilerimizde bize eşlik edecek basın mensubu arkadaşlar, ilçenin bugüne kadar gerek gözden kaçmış ve gerekse de saklı kalmış yönlerini ilgili yetkililerden alacakları bilgiler ışığında gün yüzüne çıkartacaklar. Biz de basınımızın ulaşımla ilgili sıkıntısını gidererek katkı sağlayacağız.
     Bayar, basına yönelik çalışmalar kapsamında basın kartı sahibi gazetecilerin İletişim Fakültesinde eğitim almaları için Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile görüşmelerin sürdüğünü de aktardı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Gazetecilere ilçe gezileri desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER