Gaziantepte cinayet

Gaziantepte cinayet -Birlikte yaşadığı kadının amcası ve arkadaşını öldürdüğü iddia edilen şüpheli ile kardeşi gözaltına alındı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, birlikte yaşarken ayrıldığı kadının amcası ve arkadaşını silahla öldürdüğü iddia edilen zanlı ve kardeşi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Korutürk Caddesinde, iki kişinin silahla yaralandığı ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri olay yerine gitti.
     Sabri Çnin (46) olay yerinde öldüğünü belirleyen ekipler, yaralanan Salih Metin Yyi (53) Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralanan Salih Metin Y. de müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
     Polis, soruşturma kapsamında olaya karıştığı iddia edilen M.A. (21) ve kardeşi A.Ayı (18) evlerinin yakınında gözaltına aldı.
     Olay yerinde ve şüphelilerin otomobilinde yapılan aramada, av tüfeği ile tüfeğe ait fişek, ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 15 mermi bulundu.
     Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     F.Y. ve Mehmet Anın imam nikahıyla yaşadığı ve bir süre önce ayrıldıkları, amca Salih Metin Y. ile arkadaşı Sabri Çnin de konuşmak amacıyla Mehmet Anın evine gittiği ve yaşanan kavga sonucunda olayın meydana geldiği ileri sürüldü.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER