Gaziantepte dolandırıcılık operasyonu

Gaziantepte dolandırıcılık operasyonu -Cep telefonuyla aradıkları kişileri kimlik numarası ve banka bilgilerinin terör örgütü tarafından ele geçirildiğini belirterek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, cep telefonuyla aradıkları kişilere kimlik numarası ve banka bilgilerinin terör örgütü tarafından ele geçirildiğini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Eskişehirdeki bir kişiyi arayarak emniyet mensubu olduklarını ifade eden şahıslar, vatandaşın kimlik numarasının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini ve zanlıları yakalamak için verdikleri hesap numarasına para yatırması gerektiğini istedi.
     Parayı havale eden ve sonrasında dolandırıldığını anlayan kişinin ihbarı üzerine çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, havale edilen 12 bin 700 TLnin 6 bin TLsini bankadan çeken S.T, M.O. ve S.Ayı gözaltına aldı.
     Ayrıca, Adanadaki bir vatandaşın da aynı yöntemle dolandırılması olayını araştıran polis, olayın şüphelisi olduğu belirtilen A.Kyi de yakaladı.
     Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER