Gaziantepte hastaneden bebeğin kaçırılması

Gaziantepte hastaneden bebeğin kaçırılması -Hastaneden yeni doğmuş bebeği kaçırdıktan sonra özel bir poliklinikte rapor almaya çalıştığı sırada yakalanan kadın tutuklandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, hastaneden yeni doğmuş bebeği kaçırdıktan sonra rapor almaya gittiği özel bir poliklinikte yakalanan kadın tutuklandı.
     Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde sorgusu tamamlanan Firdevs K, geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Şehitkamil Devlet Hastanesine götürüldü.
     Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Firdevs K. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece Çocuk kaçırma suçundan tutuklandı.
     Bu arada Firdevs Knin emniyetteki sorgusunda, 2 kez evlendiğini, ilk eşinden 9 yaşında bir kız çocuğu olduğu ancak kocasının kızını kendisine hiç göstermediğini, şimdiki eşiyle de 3 yıldır evli olduğunu ve bir türlü çocuk sahibi olamadığını anlatarak, bu nedenle böyle bir yola başvurduğunu ifade ettiği öğrenildi.
     Gaziantepte hastanede doğum yapan bir kadının odasına giderek, sohbet edip, dostluk kuran Firdevs K, annenin uyumasının ardından bir günlük bebeğini kaçırmış, özel bir polikliniğe götürüp nüfusuna kaydetmek için rapor almaya çalıştığı sırada yakalanmıştı.
    
     Muhabir: Hasan Özkal/Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte hastaneden bebeğin kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER