Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel

Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel sularına kapılması -Olay sonrasında başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 2 kadının cesedine daha ulaşıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep-Şanlıurfa D400 kara yolunda, bir yolcu otobüsü ve otomobilin sel sularına kapıldığı olay sonrasında başlatılan arama kurtarma çalışmalarında, 2 kadının cesedine daha ulaşıldı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arama kurtarma ekiplerinin Hayrat Karakolu mevkisinde sel sularında kaybolduğu belirtilen kişileri bulmaya yönelik çalışmaları kapsamında, olay yerinin yaklaşık 40 metre uzağında kimliği henüz öğrenilemeyen 2 kadının daha cesedi tespit edildi.
     Yanlarına aldıkları tabutlarla cesetlerin bulunduğu alana giden 5-6 itfaiye görevlisi balçıktan çıkarılan cesetleri tabuta yerleştirdi. Tabutlar, iple çekilerek yola çıkarıldı.
     Bölgede kaybolan yakınlarının bulunmasını bekleyen bazı vatandaşlar, cenazelerin kimliklerinin tespit edilmesini istedi. Bunun üzerine yetkililer bir tabutu açarak cenazeyi gösterdi. Cenazenin yakınlarına ait olduğunu anlayan gruptakilerden bazıları sinir krizi geçirdi.
     Sağlık görevlileri, fenalık geçiren vatandaşlara ambulansta müdahale etti.
     Bu arada çıkarılan cenazeler, cenaze aracıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu - Yasin Dikme / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER