Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Milli Savunma Bakanı Yılmaz: Onlar fitne ekerek bizim vatandaşlarımız arasındaki bağı zayıflatmak, mesafeyi açmak istiyorlar. Biz onlara fırsat vermediğimiz sürece onların alabileceği hiçbir mesafe yok


SİVAS (A.A) - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Onlar fitne ekerek bizim vatandaşlarımız arasındaki bağı zayıflatmak, mesafeyi açmak istiyorlar. Biz onlara fırsat vermediğimiz sürece onların alabileceği hiçbir mesafe yoktur dedi.
     Bakan Yılmaz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasında (STSO) katıldığı bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, terör belasından dolayı bayramda ocaklarına ateş düşen evler olduğunu söyledi.
     Şehitlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Yılmaz, Siz bir oldukça, diri oldukça biz Hükümet olarak terörün de ekonomik güçlüklerin de üstesinden geliriz. Biz istiyoruz ki, ülkemiz kalkınsın, milletimiz zengin olsun. Terör belasından uzak, herkes anayasadaki yazılmış özgürlüklerden doyasıya yaşasın diye konuştu.
     Terörün amacının korkutmak, yıldırmak ve sindirmek olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:
     İnsanımızı zengin kılmak istiyoruz. Başı dik, alnı açık şekilde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım demenin gururunu, onurunu yaşatmak istiyoruz. Bunu yaşatmak için sizlerden tek istediğimiz birlik ve beraberliği devam ettirmeniz. Onlar fitne ekerek bizim vatandaşlarımız arasındaki bağı zayıflatmak, mesafeyi açmak istiyorlar. Biz onlara fırsat vermediğimiz sürece onların alabileceği hiçbir mesafe yoktur.
     Bayramlaşma programına, AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Önder Felek
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER