Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Gaziantepteki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki Sevgi Gülperi İnançın Adanadaki evinde büyük üzüntü yaşanıyor


ADANA (A.A) - Gaziantepteki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki Sevgi Gülperi İnançın Adanadaki evinde büyük üzüntü yaşanıyor.
     Dünkü saldırıda hayatını kaybeden Sevgi Gülperi İnançın Seyhan ilçesi Yurt Mahallesindeki evine Türk bayrakları asıldı. Evin önünde kurulan çadırda taziyeler kabul edilirken, olayı duyarak eve gelen İnançın yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.
     Gaziantepteki saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki Sevgi Gülperi İnançın dayısı İbrahim Özdemir, yaptığı açıklamada, yeğeninin, askerden izne gelen teyzesinin oğlu Onur Fikret Aker ile Gaziantepte markete gitmek istediği sırada saldırıya maruz kalarak hayatını kaybettiğini söyledi.
    
     -Ağabeyi terhis olduktan sonra kardeşinin ölüm haberini aldı-
    
     Özdemir, küçük kızın 6ncı sınıfa geçtiğini ve tatil için annesiyle Gaziantepe gittiğini anlatarak, Sevginin İzmirde askerlik yapan ağabeyinin de dün akşam tezkeresini alarak Adanaya geldiğini kaydetti.
     Bir sevinç yaşarken acı haberi duyduklarını dile getiren Özdemir, Ağabeyi Fırat İnanç askerden geldikten birkaç saat sonra kardeşinin ölüm haberini aldı. Bu haber bizim için çok kötü oldu. Ağabeyi sağ salim askerden geldi derken, bu acı haberi aldık dedi.
     Özdemir, baba Turgay ile ağabeyleri Fırat ve Muratın, Sevgi Gülperinin cenazesini almak için Gaziantepe gittiğini bildirerek, Terör örgütü sivilleri de hedef almaya başladı. Dünkü saldırıda yine çocuklar hayatını kaybetti diye konuştu.
     Küçük kızın cenazesinin, yarın Gaziantepteki törenin ardından Adanaya getirilerek toprağa verileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER