Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Türk-İş Konya İl Temsilcisi Kökat: -Yaşadığımız iç ve dış sorunlara karşı sağlıklı politikalar üretilebilmesi için ülke siyasetini şekillendiren faktörlerin asgari düzeyde de olsa bir diyalog ve uzlaşm


KONYA (A.A) - Türk-İş Konya İl Temsilcisi Necati Kökat, Türkiyenin iç ve dış sorunlarına karşı sağlıklı politikalar üretilebilmesi için, ülke siyasetini şekillendiren faktörlerin asgari düzeyde de olsa bir diyalog ve uzlaşma zemininde buluşmaları gerektiğini bildirdi.
     Kökat, Gaziantepte meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, siyasi parti liderlerinin gerek Suriye, gerekse terörle mücadele konusunda birbirlerine karşı sergiledikleri çatışmacı üslubun Türkiyede ciddi bir enerji kaybına yol açtığını kaydetti.
     Siyasi tartışmaların sorunların çözümüne hiçbir katkı sağlamadığını belirten Kökat, şunları kaydetti:
     Türk halkı, bugüne kadar yaşanan tüm felaketler karşısında sımsıkı kenetlenmeyi bilmiştir. Yaşadığımız iç ve dış sorunlara karşı sağlıklı politikalar üretilebilmesi için ülke siyasetini şekillendiren faktörlerin asgari düzeyde de olsa bir diyalog ve uzlaşma zemininde buluşmaları gerekmektedir. Halkımız bugün her zamankinden daha fazla hükümetten ve özellikle Mecliste grubu olan siyasi partilerden birlik ve beraberlik içinde çözüm üretmelerini beklemektedir.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER