Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Türkiye Kamu-Sen Kars İl Temsilcisi Erginbay: İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır


KARS (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Kars İl Temsilcisi Kemal Erginbay, Gaziantepteki patlamaya ilişkin, söz konusu eylemleri gerçekleştirenlerin akıttıkları kanda boğulacağını bildirdi.
     Erginbay, yaptığı yazılı açıklamada, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu, dost düşman herkesin görmesi gerektiğini belirtti.
     Son günlerde artan hain terör olayları nedeniyle tüm halkın derin bir üzüntü içerisinde olduğunu ifade eden Erginbay, şunları kaydetti:
     Hemen her gün yeni bir şehit haberi gelirken, eli kanlı terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş, mübarek Ramazan Bayramında dahi hain saldırılarını sürdürmüştür. Bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit eden caniler, diğer taraftan da Gaziantepte sivil vatandaşlarımıza yönelik düzenledikleri bombalı saldırıyla 9 masum vatandaşımızın ölümüne, 69 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olmuştur. İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır. Terör örgütü ve onun destekçisi olan dış ve iç odaklar iyi bilmelidir ki, ülkemizi bölmeye, bizi bize düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER