Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Adıyaman Hukukçular Derneği Başkanı Dursun: -Yaşanan bu olayların birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman etkilemeyeceğini, bilakis daha da güçlendireceğini belirtmek isteriz


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Hukukçular Derneği Başkanı Abdulhamit Dursun, Yaşanan bu olayların birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman etkilemeyeceğini bilakis daha da güçlendireceğini belirtmek isteriz dedi.
     Dursun, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepte yaşanan olaylara ilişkin olarak yaşanan acıyı anlatmaya kelimelerin yetmediğini, öfkelerinin çığ gibi olduğunu belirtti.
     Devletin bekası, milletin birliği için dik durulması gerektiğini dile getiren Dursun, Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Öncelikle terörü, teröristi, destekçilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz düşüncelerini aktardı.
     Terörle mücadelenin uzun soluklu, kararlı ve etkili olması, suçlunun cezasını çekmesi, yaptığının karşılığını alması gerektiğini dile getiren Dursun, şöyle devam etti:
     Bunun dışındaki her uygulama, teröre davetiye çıkarmak anlamı taşımaktadır. Bu süreçte Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu, dost düşman herkes görmelidir. Yapılması istenen Türk-Kürt çatışması çıkartarak bu ülkeyi bölmeye çalışmaktır. Ama yüzyıllardır birlik ve beraberliğini pekiştiren ve bu manada dünyaya örnek olan ülkemizin insanı bu tuzağa düşmeyecek ve düşürülmeyecektir. Bu ülkede ve bölgede tüm insanlar yüzyıllardır akraba olmuş ve aynı damarda kanları dolaşmaktadır. Bu nedenle, Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu dost düşman herkese göstermeliyiz.
     Dursun, terör örgütü ve onun gizli, açık, dolaylı destekçisi olan dış ve iç odakların Türkiyeyi bölmeye gücünün yetmeyeceğini vurguladı.
     Türk milletinin doğru yerde ve doğru zamanda göstereceği tepki ve ortaya koyacağı dayanışmanın sivil vatandaşlara ve askere pusu kuran hainlerin planlarının neticeye varmayacağını göstereceğini aktaran Dursun açıklamasını, Bu vesileyle terörle mücadele politikasının bir kez daha gözden geçirilerek bayram demeden, kadın, çocuk, yaşlı, genç ayrımı yapmaksızın saldırılarını adeta bir katliama dönüştürecek kadar gözünü kan bürümüş vatan hainlerini nefretle lanetliyoruz ifadeleriyle tamamladı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER