Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Edirnede Kamu-Sene bağlı sendika üyeleri, Gaziantepte 9 kişinin yaşamını yitirmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı düzenledikleri eylemle protesto etti (


EDİRNE (A.A) - Edirnede Kamu-Sene bağlı sendika üyeleri, Gaziantepte 9 kişinin yaşamını yitirmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı düzenledikleri eylemle protesto etti.
     Edirne Belediyesi önünde toplanan Kamu-Sen üyeleri, Gaziantepteki patlamada 9 kişinin yaşamını yitirmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıya tepki göstererek, Şehitler ölmez, vatan bölünmez, Kahrolsun PKK, Ne mutlu Türküm diyene şeklinde slogan attı. Grup üyeleri ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak ve slogan atarak Saraçlar Caddesine yürüdü.
     Sendika üyeleri adına açıklama yapan Kamu Sen Edirne İl Temsilcisi Alim Kanpolat, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı durduğunu söyledi.
     Gaziantepteki patlamanın Ramazan Bayramında gerçekleştiğini hatırlatan Kanpolat, şunları kaydetti:
     Bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit eden caniler, diğer taraftan Gaziantepte sivil vatandaşlarımızın yaralanmasına neden olmuştur. Terör kurbanları arasında çocuklar da bulunmaktadır. Ne yazık ki Gaziantep saldırısının yankıları sürerken Hakkariden gelen şehit haberiyle yine yüreklerimiz yanmıştır. Bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler akıttıkları kanla boğulacaktır. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi. Ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor, acımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimiz bozmayarak metanetimizi koruyacağız.
     Gurup, İstiklal Marşının okunmasının ardından dağıldı.
     Öte yandan, çevredeki vatandaşlar da eyleme alkışlayarak destek verdi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER