Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Eski MHP Adana Milletvekili Tankut ve bir grup partili, Gaziantepteki patlamada yaşamını kaybeden 12 yaşındaki İnançın ailesine taziye ziyaretinde bulundu


ADANA (A.A) - Eski MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut ve bir grup partilinin, Ramazan Bayramının ikinci günü Gaziantepteki patlamada yaşamını yitiren Sevgi Gülperi İnançın ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu bildirildi.
     MHP Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 23. dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, beraberinde 24. Dönem Milletvekili Adayı Süleyman Şimşir, MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Adem Çetin, Şakirpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Güder ve Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Bilal Akkuş ile İnan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti.
     Tankut, patlamada 9 kişinin ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Her geçen gün verdiğimiz şehit sayısı artıyor, yüreklere ateş düşüyor, ocaklar sönüyor. Bu böyle gitmez. Dolayısıyla AKP hükümeti, aklını başına almalıdır. Ve şimdi yeni bir samimiyet sınavındadır. Hainleri TBMMde beslemekten vazgeçip dokunulmazlıkları kaldırmalıdır. Bu, AKP hükümetinin, terörle mücadelede ne kadar samimi olduğunu göstermesi açısından önemlidir.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER