Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -BBP Genel Başkanı Destici, patlamanın yaşandığı bölgedeki Şehitkamil Emniyet Müdürlüğünü ve esnafı ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantepte 20 Ağustosta meydana gelen patlamanın yaşandığı bölgedeki Şehitkamil Emniyet Müdürlüğünü ve esnafı ziyaret etti.
     Destici, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Zenginden olaya ilişkin bilgi aldı, polislere geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Patlamada iş yerleri hasar gören esnafın sorunlarını dinleyen Destici, terörün bitmesi için ele ele verilmesi gerektiğini vurguladı.
     Olayda hayatını kaybeden 4ü çocuk 9 kişiyi rahmetle andığını dile getiren Destici, Yaralılarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum. Allaha şükür 5 yaralımızın dışında diğer yaralılarımızın tamamı taburcu olmuş. Bir yaralımızı ziyaret ettik, diğer 4 kişinin de durumunun iyi olduğu bilgisini aldık dedi.
     Destici, patlamanın faillerinin yakalanması ve olayın kimler tarafından yapıldığının çözülmesinin Gaziantep polis teşkilatının büyük bir başarısı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Kendilerini tebrik ediyorum ve terörle mücadelede başarılarının devamını diliyorum. Mehmetçiklerimize ve güvenlik güçlerimize, topyekun, millet olarak desteğimizin artarak devam etmesi lazım. Biz bu noktada hep birlikte el ele verdiğimiz zaman yani bütün sivil toplum kuruluşları, siyasetçiler, bürokrasi bir araya geldiğimiz zaman bu terör belasının üstesinden gelebiliriz. Milletimizi de bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum.
     Destici, daha sonra Hakkaride mayın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Canın taziye evini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER