Gaziantepteki silahlı saldırı

Gaziantepteki silahlı saldırı -Saldırı sonrasında teslim olan şüphelinin, yanlış kişileri öldürdüğünü öğrenince, pişman ve üzgün olduğunu söylediği öğrenildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, 5 kişinin öldüğü silahlı saldırının zanlısı A.Çnin, yanlış kişileri öldürdüğünü öğrenince, pişman ve üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.
     Alınan bilgiye göre, Gaziantep Adliye Sarayı otopark girişinde dün meydana gelen silahlı saldırı sonrasında gözaltına alınan A.Çnin polise verdiği ifadede, amcası M.Ç ile hasmı S.G. arasında yaklaşık 6 ay önce 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı çatışma yaşandığını, olay sonrasında S.Gnin yakınları tarafından tehdit edildiğini öne sürdüğü belirtildi.
     İfadesinde, tehditlerden bunaldığı için saldırıyı gerçekleştirdiğini iddia eden A.Çnin, hasımlarımın içinde bulunduğu otomobili karıştırdım diyerek kendisini savunduğu bildirildi.
     A.Çnin ayrıca, yanlış kişileri öldürdüğünü öğrenince, pişman ve üzgün olduğunu söylediği kaydedildi.
     Bu arada zanlı, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
     Şüphelinin, başka bir olaydan dolayı hasım olduğu kişiler yerine yanlışlıkla boşanma davasından çıkanlara ateş açtığı olayda, 5 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan - Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepteki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER