Gaziantepteki silahlı saldırı

Gaziantepteki silahlı saldırı -EMO Gaziantep Şubesi, bir üyelerinin ve yakınlarının hayatını kaybettiği olayla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı


GAZİANTEP (A.A) - Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şube Başkanı Halil Uğur, bir üyelerinin ve yakınlarının hayatını kaybettiği silahlı saldırı olayına ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.
     Uğur mesajında, bir yakınının boşanma davası için adliyede bulunan EMO üyesi, Elektronik Meslek Dalı Komisyonu Başkanı Atilla Dedekurt ile annesi Hatice Şener Dedekurt, kardeşleri Esra ve Mehmet Kenan Dedekurt ile Zeki Erdem Öğümöğütlünün saldırıda yaşamlarını yitirdiğini anımsattı.
     Yapılan saldırının çete hesaplaşması olduğu ve yaşamını yitirenlerin saldırının hedef değil, tesadüfen orada bulunmaları nedeniyle kurban olduklarının belirtildiğini ifade eden Uğur, şöyle devam etti:
     Umut ediyoruz ki bu olay da diğer faili meçhul veya sebebi belirlenmeyenler gibi unutulup gitmez. Gazi şehrimizin ortasında hem de en güvenilir bir yer olması gereken adliye önünde akılların almayacağı bu saldırı tüm meslek odaları, sivil toplum odalarının gündemini almışken cenaze töreninde her kesimden yetkililer varken siyasilerin ilgisizliği, belediye başkanlarının hiçbirinin olmaması ise gerçekten düşündürücüydü.
     Cenazeye, hayatını kaybedenlerin yakınları, TMMOBa bağlı odaların temsilci ve üyeleri ile EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak ve Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atarın da katıldığını anımsatan Uğur, şöyle devam etti:
     Silahlı saldırıda yaşamını yitiren Atilla Dedekurtun eşi olan şubemiz teknik görevlisi, meslektaşımız Filiz Dedekurt başta olmak üzere tüm aileye ve EMO camiasına başsağlığı ve sabır dileriz. Çatışmada yaralanan Hasan Kırıcının da en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dileriz.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepteki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER