Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAÜNde Kıraç konseri (Fotoğraflı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bilim, Kültür ve Sanat Günleri kapsamında, üniversitenin stadyumunda sanatçı Kıraç tarafından konser verildi.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Kıraç dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.
     Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kıraç, Endamın Yeter, Ayşe, Olur Ya, Talihim Yok Bahtım Kara gibi birbirinden güzel şarkılarla şenlik alanını dolduran üniversitenin akademik, idari personeline ve öğrencilere güzel anlar yaşattı.
     Konserin sonunda Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun adına Kıraça hediye ve çiçek takdim eden üniversitenin Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, Kıraç gibi bir yıldızı ikinci kez konuk etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
    
     -5. geleneksel bahar şenliği
    
     Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulunda 5. Geleneksel Bahar Şenliği coşku, heyecan ve eğlenceyle gerçekleştirildi.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, katılımın yoğun olduğu şenlikte, okul bahçesine kurulan şişme oyun parkları ve canlı langırt, öğrencilerde yoğun ilgi gördü.
     Etkinlikte, okulun öğretmenleri tarafından organize edilen ödüllü penaltı, top sektirme, imkansız merdiven, çuval yarışı, sandalye kapma yarışması, dördüncü kattan yumurta atma, halat çekme ve yumurta taşıma yarışmalarında katılımcılar kıyasıya yarıştı.
     Özel Gonca Anaokulu öğrencilerinin halk oyunu gösterimi sunduğu etkinlikte, öğrencilerin seslendirdiği şiirler duygulu anlar yaşattı.
     Şenlik, iki yıl üst üste Türk Halk Müziği yarışmasında altın madalya alarak Türkiye birincisi olan Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Ali Utku Şimşekin seslendirdiği türküyle sona erdi.
    
     -Öğrencilerden İngilizce gazete-
    
     Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri, İngilizce gazete hazırladı.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, Newspaper adını verdikleri gazeteyi hazırlamak için yoğun bir çalışma dönemi geçiren öğrenciler, başarılarını öğretmenleriyle birlikte kutladı.
     İngilizce Zümre Başkanı Muhammet Öz, teklifin öğrenciler tarafından geldiğini belirterek, gazete tasarımının onlara ait olduğunu ifade etti.
     Okul Müdürü Süleyman Eski de öğrencilerin gazetecilik ve medya alanında yaptıkları bu çalışmanın geleceğin gazetecilerini yetiştirme adına çok önemli bir adım olduğunu kaydetti.
     (ZER-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER